STEP M-series Banders Tape, Label, Stræk og Automatiske Stakkemaskiner

Suppliers

  • E3 Hallbrook

Facebook

STEP Automatisk Stabler og Bander SB-25


32505635

New

STEP Automatisk Stabler og Bander SB-25 er designet til effektiv emballagehåndtering. Den integreres problemfrit i produktionslinjer og samler, stabler og binder produkter som kort og bøger. Med en højhastigheds-stepmotor øger maskinen produktiviteten og sikrer ensartet emballagekvalitet. SB-25 tilbyder en forbedret måde at håndtere produkter på.

More details

Forbedr din emballagelinje med STEP Automatiseret Stabler og Bander SB-25, den ultimative løsning til at strømline din produktbehandling og emballageproces. Maskinen er designet til at fungere problemfrit i en bred vifte af industrielle miljøer og automatiserer indsamling, stabling og binding af forskellige produkter, hvilket øger produktiviteten og ensartetheden markant.
Nøglefunktioner:
1. Højhastigheds-stepmotor: Sikrer hurtige og præcise bevægelser, reducerer cyklustid og øger gennemløbet.
2. Automatiseret sortering og stabling: Samler automatisk produkter fra opstrøms processer og stabler dem præcist, klar til binding.
3. Alsidig integration: Integreres nemt i eksisterende produktionslinjer og tillader fleksibel tilpasning til forskellige operationelle opsætninger.
4. Justerbare indstillinger: Tilpasser sig en række produktstørrelser og -typer, fra små kort til større bøger, hvilket giver alsidighed på tværs af flere industrier.
5. Forbedret produktivitet: Udstyret med funktioner som en enkelt-drop akkumulering og indløbsbånd, der strømline hele emballageprocessen, minimerer manuel intervention og maksimerer effektiviteten.
STEP Automatiseret Stabler og Bander SB-25 er ikke bare et stykke udstyr; det er en omfattende emballageløsning, der sikrer, at dine produkter pakkes med højeste integritet, klar til distribution eller detailudstilling. Optimer dine operationer og reducer lønomkostninger med denne pålidelige og effektive automatiserede bander.
SPECIFICATIONS
Model
STEP Automated Stacker and Bander SB-25
Bundle Width
7.62 cm - 22.86 cm
Bundle Length
7.62 cm - 28.83 cm
Bundle Height
Up to 7.62 cm
Electrical
220VAC, 3 Phase, 15 AMP
Compressed Air
5.52-8.27 bar
Maximum Air Consumption: 0.085 cubic meters per minute
Machine Dimensions
163.83 cm W x 102.62 cm D x 154.94 cm H
Machine Weight
Approximately 544.31 kg
Tape Width
CE SmartBand & CE Secure Band 35mm-wide maximum width
Item Number
32505635

4 other products in the same category: