Privacy

FORTROLIGHEDSPOLITIK

  1. GENEREL

en. Sal-Tech Easy Packaging v/Gunnar Salbæk ("Sal-Tech", "os", "vi" eller "vores") driver sal-tech.com-webstedet ("Tjenesten") til enhver bruger ("dig" ), der gør brug af vores service.

b. Dette dokument informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige data, når du bruger vores service og de valg, du har knyttet til disse data.

c. Vi bruger dine data til at levere og forbedre vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, har termer, der bruges i denne fortrolighedspolitik, de samme betydninger som i vores vilkår og betingelser, der er tilgængelige fra sal-tech.com

d. Vi indsamler flere forskellige typer oplysninger til forskellige formål for at levere og forbedre vores tjenester, der leveres til dig.

e. Vi er juridisk forpligtet til at fortælle dig om dine rettigheder og vores forpligtelser med hensyn til indsamling, brug og videregivelse af dine personoplysninger. For at få detaljerede oplysninger om dine rettigheder til e-fortrolighed.

f. Vi har opdateret vores privatlivspolitik efter håndhævelsen af ​​GDPR den 25. maj 2018, så vores fortrolighedspolitik er i overensstemmelse med EU -lovgivningen.

g. Grundlæggende indebærer GDPR, at vi nu har etableret vandtætte samtykkehåndteringsprocesser til beskyttelse af dine data, der er gemt af os. Grundlæggende har du nu styrket databeskyttelsesrettigheder, og vi kan ikke gemme dine data uden dit samtykke.

h. Hvis du besøger vores websted fra et hvilket som helst land, der ligger uden for Den Europæiske Union, skal du være opmærksom på, at vi har vandtætte samtykkehåndteringsprocesser på plads, og at vi bestræber os på at opfylde internationale standarder for databeskyttelse. Med andre ord vil dine data blive gemt til de formål, der er beskrevet i dette dokument og i overensstemmelse med EU-lovgivningen om privatlivets fred.

jeg. Vi deler eller videregiver ikke oplysninger indsamlet via vores websted til en tredjepart uden dit samtykke.

j. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at instruere os i support@sal-tech.com.

  1.      Typer af indsamlede data

a. Personlige data, mens du bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("personlige data"). Personligt kan identificerbare oplysninger omfatte, men er ikke begrænset til;

a.1. Email adresse

a.2. Fornavn og efternavn

a.3. Telefonnummer

a.4. Adresse, stat, provins, postnummer, by

b. Betalingsdata. Afhængigt af din betalingsmetode gemmer vi aldrig dine betalingsoplysninger (kreditkort, betalingskort osv.) Uden dit samtykke. Hvis du bruger en sikret tredjeparts betalingsgateway, f.eks. PayPal eller skrill, fritages vi for ethvert ansvar i forhold til denne betaling og data, der er gemt af denne tredjeparts betalingsgateway. 

  1.      COOKIES OG BRUGSDATA

a. Brugsdata, vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan man får adgang til og bruger tjenesten ("brugsdata"). Disse brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne på vores websted, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der er brugt på disse sider , unikke enheds -id'er og andre diagnostiske data.

  1.      TRACKING AND COOKIES DATA

a. Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og gemme visse oplysninger. Cookies er filer med en lille mængde data, som kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Sporingsteknologier, der også bruges, er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og til at forbedre og analysere vores service. Du kan instruere din browser til at nægte alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service.

 

  1.      EKSEMPLER PÅ COOKIES VI BRUGER

a. Session Cookies: Vi bruger Session Cookies til at betjene vores service.

b. Præference -cookies: Vi bruger Præference -cookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.

c. Sikkerhedscookies: Vi bruger Sikkerhedscookies til sikkerhedsformål
.

 

  1.      BRUG AF DATA

Sal-Tech bruger de indsamlede data til forskellige formål

a. At levere og vedligeholde tjenesten.

b. At underrette dig om ændringer i vores service.

c. For at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores service, når du vælger at gøre det.

d. At yde kundeservice og support.

e. At levere analyse eller værdifuld information, så vi kan forbedre tjenesten.

f. For at overvåge brugen af ​​tjenesten.

g. At opdage, forhindre og løse tekniske problemer
.

 

  1.      OVERFØRELSE AF DATA

a. Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan blive overført til - og vedligeholdt - computere placeret uden for din stat, provins, land eller anden offentlig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

b. Hvis du befinder dig uden for Danmark og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi overfører dataene, herunder personoplysninger, til det pågældende land og kan behandle dem der.

c. Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept til denne overførsel.

d. Sal-Tech vil tage alle rimeligt nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personoplysninger vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger
.

 

  1.      VISNING AF DATA

 Sal-Tech kan videregive dine persondata i god tro, at en sådan handling er nødvendig;

a. At overholde en juridisk forpligtelse

b. For at beskytte og forsvare Sal-Techs rettigheder eller ejendom

c. For at forhindre eller undersøge mulig forseelse i forbindelse med tjenesten

d. For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden

e. For at beskytte mod juridisk ansvar

 

  1.      SIKKERHED AF DATA

a. Sikkerheden af ​​dine data er vigtig for os, men husk på, at ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker på grund af hackere osv. Mens vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige oplysninger Data, vi kan ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

b. I tilfælde af en tredjeparts hack, krænkelse af fortrolighedsreglerne fra denne tredjepart i forhold til dine personlige data, der er gemt af os på vores servere, vil vi informere dig om dette hurtigst muligt
.

 

       10. SIKKERHEDSUDBYDERE

a. Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner til at lette vores service ("serviceudbydere"), til at levere tjenesten på vores vegne, til at udføre service-relaterede tjenester eller til at hjælpe os med at analysere, hvordan vores service bruges.

b. Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data for at udføre disse opgaver på vores vegne og er juridisk forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål.

 

       11. ANALYTIK

a.  Vi kan bruge tredjeparts serviceudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service, såsom;

b. Google Analytics: En webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer webtrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores service. Disse data deles med andre Google -tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personliggøre annoncer i sit eget annoncenetværk.

c. Du kan fravælge at have gjort din aktivitet på tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere tilføjelsen til browseren til tilføjelse af Google Analytics. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

d. For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg Googles webside om beskyttelse af personlige oplysninger og vilkår: policies.google.com/privacy

 

      12. BRUG AF REMARKETING

a. Re-marketing indebærer at placere en cookie på din computer, når du søger på vores websted for at kunne vise dig en annonce for vores produkter eller tjenester, når du besøger et tredjeparts websted.

b. Vi kan bruge en tredjepart til at levere re-marketing-tjenester til os fra tid til anden. Forudsat at du har givet samtykke til vores brug af cookies, kan du se reklamer for vores produkter og tjenester på andre websteder.

c. Selvom vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredjemand (undtagen som angivet i denne meddelelse), modtager vi undertiden data i form af kundeemner, der indirekte kan bestå af dine personlige oplysninger fra tredjeparter, hvis tjenester vi bruger.

d. Vores fortrolighedspolitik dækker ikke disse tredjeparters informationspraksis.

 

      13. KREDITREFERENCE

a. For at hjælpe med at bekæmpe svig deler vi oplysninger med kreditreferencebureauer, for så vidt det vedrører klienter eller kunder, der instruerer deres kreditkortudsteder om at annullere betaling til os.

 

      14. ADGANG TIL PERSONLIGE DATA 

a. Du kan til enhver tid gennemgå eller opdatere personligt identificerbare oplysninger, som vi gemmer, ved at logge ind på din konto på vores websted.

b. For at få en kopi af oplysninger, der ikke findes på vores websted, kan du sende os en anmodning på support@sal-tech.com
.

 

      15. FJERNELSE AF PERSONLIGE DATA

a. Hvis du ønsker, at vi fjerner personligt identificerbare data om dig, som vi gemmer, kan du sende os en e-mail på support@sal-tech.com

 

      16. BRUG AF WEBSITE AF Mindreårige

a. Vi sælger ikke produkter eller leverer tjenester til køb af mindreårige under 18 år.

b. Hvis du er under 18 år, må du kun bruge vores websted med samtykke fra en forælder eller værge
.

 

      17. PERSONLIGE DATABEHOLDELSESPERIODE

Medmindre andet er nævnt i denne fortrolighedserklæring, opbevarer vi kun dine personlige data, så længe det kræves af os:

  • at give dig de tjenester, du har anmodet om;
  • at overholde andre love, herunder for den periode, som vores skattemyndigheder kræver;
  • at støtte et krav eller forsvar i retten.  

     

     18. ÆNDRINGER I DENNE POLITIK

a. Vi opdaterer muligvis vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

b. Vi giver dig besked via e -mail og/eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdaterer "ikrafttrædelsesdatoen" øverst i denne fortrolighedspolitik.

c. Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik regelmæssigt for eventuelle ændringer.

d. Ændringer af denne fortrolighedspolitik er effektive, når de offentliggøres på denne side
.

     

     19. SEVERABILITET

a. Hvis en eller flere bestemmelser i Sal-Techs vilkår og betingelser er ugyldige og/eller ikke kan håndhæves, forbliver de resterende bestemmelsers gyldighed i dette dokument uændret.

 

      20. JURISDIKTION

a. Domstolen i Sønderborg, Danmark har ikke-eksklusiv jurisdiktion til at afgøre enhver tvist, der opstår under eller i forbindelse med aftalen, medmindre andet er aftalt skriftligt.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller klager over denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på support@sal-tech.com.